Volop keuze op Buitenhof

De verkoop op Buitenhof begint steeds harder toe te nemen. Ervaar het zelf en kom eens kijken. Op Buitenhof heb jij de keuze. Wil je zelf een woning laten bouwen? De verkoop van de bouwkavels in een natuurrijke omgeving van Lelystad is in volle gang. Kavels waarop jij als koper volop keuze hebt. Of kies je voor een speciaal ontworpen Buitenhof-woning, die in verschillende typen en sferen beschikbaar is? Dit alles ook nog eens heel betaalbaar. Klinkt als een droom, toch? Maar dat is het niet!

 

 


Dit is namelijk Buitenhof: dé Woonschat van Lelystad! Ontdek op deze website alle woonmogelijkheden en wat Buitenhof zo bijzonder maakt of schrijf je direct in voor meer informatie.onze specials

Infocentrum Buitenhof banner

 

 

 

 

 

 

 


Schrijf je nu in!

 

13-09-2017

Nieuwe mijlpaal op Buitenhof Lelystad: 150ste koper is een feit

Buitenhof heeft haar 150ste koper mogen verwelkomen. De familie Roelofs heeft op dit nieuwe plan aan de rand van Lelystad hun droomwoning gevonden en de koop recentelijk bezegeld. Ter gelegenheid van deze mijlpaal hebben zij van Buitenhof Projectontwikkeling een waardebon ontvangen ter waarde van € 2.500,-, te besteden aan meerwerk in hun nieuwe woning.

lees verder >>

13-09-2017

Waar Amsterdam worstelt, komt Lelystad boven

Door de overspannen woningmarkt in de Randstad zoeken veel mensen hun toevlucht tot Lelystad. "Voor de prijs van een appartement in Amsterdam, heb je bij ons een woning met alles erop en eraan.'' 

lees verder >>

13-02-2018

Iets voor jou? 2-onder-1-kapwoning aan het park

Op Buitenhof-deelplan Groenendaal is een riante 2-onder-1-kapwoning te koop met uitzicht op het park. Deze 2-onder-1-kap met 3 slaapkamers en grote zolder biedt ruimte voor het hele gezin. Eind dit jaar start de bouw.  

lees verder >>

13-02-2018

Volgend jaar zomer wonen in je vrijstaande villa aan het water

Zoek je een vrijstaande villa aan het water? Op Buitenhof-deelplan Groenendaal is nu een prachtige woning te koop met alle ruimte om je woongeluk te vinden. Binnenkort wordt gestart met de bouw en naar verwachting wordt het in de zomer van 2018 opgeleverd. Dus je kunt hier al volgend jaar zomer wonen!

lees verder >>

Copyright © Buitenhof 2015 - Website powered by Diaz IT