ontdek buitenhof

Je zou Buitenhof Lelystad een oase van rust kunnen noemen. Het wordt omgeven door groen, water en rust... en dat alles toch in de nabijheid van de Randstad.

Niet alleen vind je hier prachtige vrijstaande woningen en vrije kavels, de omgeving heeft minstens zoveel te bieden. Kinderen kunnen hier onbekommerd spelen.

Lekker rennen door het hoge gras, klimmen in bomen, heerlijk bootje varen en over bruggen klauteren.

In het centrale gebouw kun je als bewoner van Buitenhof tevens gebruik maken van het zwembad. En voor de sportievelingen is er de fitnessruimte of het multifuncionele sportveld. Heb je een eigen sloep? Buitenhof beschikt in de toekomst over een eigen haven, verbonden aan de Oostervaart. Je vaart dus zo het Markermeer op! Dat is nog eens een fijne dagbesteding als het mooi weer is. Dat is het voordeel van wonen op Buitenhof in Lelystad.


Beeld buitengenieten

buitengenieten

Quote buitenhof

Op Buitenhof Lelystad is het iedere dag genieten. De mooiste plek om te wonen in Flevoland. Niet in de laatste plaats door het parkachtige karakter waaruit de helft van het plan bestaat! Vele verschillende plant- en boomsoorten zorgen hier iedere dag voor een andere uitstraling. Heerlijk om een mooie wandeling te maken of lekker even tot rust te komen op een van de vele grasvelden of langs de waterkant.

Door de ruime opzet van het plan is er niet alleen voldoende ruimte tussen de verschillende vrijstaande woningen, maar ook de vrije kavels zijn met verschillende breedtematen en een diepte van wel 50 meter zeer ruim van opzet. Daarnaast liggen alle kavels ook nog eens aan het water of aan het park en is er een uitzicht op een bosrijke omgeving. Idyllisch? Misschien wel, maar op Buitenhof Lelystad kun je hier echt optimaal van genieten.

Beeld Buitensporten

buitensporten

Quote buitensporten

Je begint je dag sportief op Buitenhof Lelystad. Lekker een rondje hardlopen langs de parkachtige lanen of 's avonds een stevige work out in de fitness.

Maar wat dacht je van een potje voetbal of lekker wat baantjes trekken in het zwembad? Een multifuncioneel sportveld dat ruimte biedt voor uiteenlopende sport- en spelactiviteiten. Voor kinderen zijn er speeltuinen gerealiseerd met alleen maar natuurlijke speeltoestellen. Hier kunnen zij zich perfect uitleven. Op Buitenhof Lelystad worden al deze voorzieningen binnen handbereik gerealiseerd. Door de inbedding van de reeds bestaande golfbaan in een gedeelte van het plan, kunnen golfers zelfs dicht bij huis een balletje slaan.

Beeld buitenwonen

buitenwonen

Quote buitenwonen

Op zoek naar de mooiste plek om te wonen in Flevoland? Door de verschillende typen vrijstaande woningen, sferen, opties en riante kavels, zonder twijfel Buitenhof Lelystad. Hier kan je echt jouw nieuwbouwwoning realiseren zoals jij dat wilt.

Je hebt vele mogelijkheden en opties om jouw nieuwe vrijstaande woning van jouw favoriete typen nog verder aan te passen aan je wensen. Van tegelwerk tot complete uitbouwen, veel zo niet alles is mogelijk. Heb je specifieke wensen? Dan bespreken wij die graag met je. Want het uitgangspunt is dat jij op Buitenhof Lelystad woont zoals jij dat wilt.

Meer informatie over de vrijstaandewoningen

 

Beeld buitenvaren

buitenvaren

Quote buitenvaren

Heb je je eigen sloep? Ook daarvoor is op Buitenhof in de toekomst rekening gehouden. Vanuit de haven van Buitenhof kun je via de Oostervaart, het Markermeer bereiken. Ideaal om er op deze manier lekker op uit te trekken.
Daarnaast kunnen je kinderen heerlijk dobberen in de rubberboot op het reeds gerealiseerde water grenzend aan je tuin. Kun je gelijk een oogje in het zeil houden, terwijl jij heerlijk geniet van een mooie dag op Buitenhof.
 

Beeld buitenspelen

buitenspelen

Quote buitenspelen

Lekker onbezorgd buiten spelen en laten spelen. Op Buitenhof is dat geen enkel probleem. Door de intieme opzet en de autoluwe straten, spelen kinderen hier veilig op straat. Op Buitenhof worden op diverse plekken speelplekken voor de kinderen ingericht maar ook de natuur zelf biedt veel speelplezier. Het vele groen en het water zorgt ervoor dat je je op Buitenhof nooit verveeld!
 

Beeld buiteneten

buiteneten

Quote buiteneten

Heb je een avond geen zin om te koken? En wil je even lekker buiten de deur eten, maar niet te ver van huis? Op Buitenhof kun je gewoon lekker bij restaurant Hof van Lelystad eten. Lekker met z'n twee of het hele gezin een avondje ontspannen en heerlijk eten. In de zomer kun je genieten van een heerlijk drankje op het terras aan de haven. Het fijne is dat je altijd lopend naar huis kunt. Ideaal dus!

Privacy Statement - Copyright © Buitenhof 2024 - Website powered by Diaz IT