kopers aan het woord

We hebben al vele kopers mogen feliciteren met hun woning. Lees hieronder een aantal reacties van kopers en bekijk het actuele aanbod aan woningen.

het voelt hier als vakantie

In maart 2015 moest mijn man even voor zijn werk op Buitenhof zijn. Bij thuiskomst gaf hij aan mij het informatiepakket van Buitenhof. Er samen in kijkend raakten wij geprikkeld van nieuwsgierigheid, eigenlijk hebben we nooit bekeken hoe mooi dit stukje van Lelystad is. We besloten dan ook samen  een kijkje te nemen.

Zodra je Buitenhof op rijdt, voel je de rust en ruimte. Het mooi gelegen natuurrijke en rustige gebied spreekt ons aan. We besloten om een afspraak te maken om de mogelijkheden te bespreken. Omdat het projectmatige bouw betreft, besef je niet hoeveel mogelijkheden er zijn. We zaten in het informatiecentrum en voordat we het wisten hadden we ons droomhuis op papier en was de keuze op een kavel gevallen. Vrij uitzicht aan de achterkant kijkend over het water, de golfbaan en het bos erachter.  En toch een beetje leven van het golfpark, het terras van het restaurant Bij de Buren, met de speeltuin. Een heerlijk vakantiegevoel krijgen wij ervan.

Doordat er twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen in diverse maten en prijscategorieën verkocht worden, maakt dat de leeftijden van de buren heel divers is. Dit  spreekt ons dan ook aan. Ook voor de sportliefhebber zijn er mogelijkheden. Er is een mooi bos om het water met een picknickplaats. Buitenhof voelt als vakantieLekker mountainbiken, gewoon heerlijk op de fiets of wandelen met de honden. Het kan allemaal. Er komt in de toekomst ook nog een haventje. Op Buitenhof kan er pas echt veel. Ver weg is het centrum ook niet, eigenlijk ben je overal zo.

We hebben alles uitgezocht. Inmiddels zijn alle tekeningen gereed en is de vloer, wandafwerking, keuken en badkamer al uitgezocht. En hopen wij dat de bouw voorspoedig verloopt, zodat wij in oktober/november 2016 de trotse eigenaar van ons droomhuis mogen zijn.

Familie Siderius

Kavel 7, woningtype 9, sfeer B


bijna alles is mogelijk

Wij zijn de trotse en gelukkige kopers van de vrijstaande woning type 6 op kavel 3 in Buitenhof. Het concept van Buitenhof had al lang onze belangstelling. Een woonomgeving met recreatieve voorzieningen, gelegen in een groene omgeving, is in onze ogen uniek.

Toen vervolgens dit nieuwbouwproject van start ging met een keuze uit maar liefst tien verschillende woningtypen, luxe materiaalgebruik, het hoge werkingsniveau en de keuze van verschillende woonsferen waren we snel verkocht. Ook de prijs-kwaliteit verhouding is naar onze mening vrij bijzonder.

Door de enorme keuzevrijheid in kavel en woning voelt het eigenlijk meer als particuliere bouw in plaats van projectmatige bouw.bijna alles is mogelijk Omdat we onze vrijstaande woning in Almere nog moesten verkopen hebben we gebruik gemaakt van de mogelijkheden die de projectontwikkelaar hierin bood. Ons huis is vervolgens in slechts zes weken tijd voor een prima, marktconforme prijs door Van der Lindenmakelaardij verkocht. We kunnen haast niet wachten totdat ons huis gebouwd wordt en kijken uit naar de voortgang van de bouw.

Familie Ballegoy

Kavel 3, woningtype 6, sfeer F


de nieuwe woonschat van lelystad

In september 2013 kregen we een flyer in de brievenbus over de "Nieuwe Woonschat van Lelystad". Zonder dat we gericht naar een kavel aan het zoeken waren bezochten wij het infocenter op Buitenhof. In eerste instantie hadden we het idee dat het voor ons iets te ver buiten Lelystad was, maar eenmaal op locatie waren we gelijk verkocht.

Buitenhof biedt ons een fijne locatie, een mooie natuurrijke omgeving, veel ruimte en prachtige omgevingsplannen met (sport)faciliteiten. Voor ons als sportievelingen een prima "uitvalbasis" om bijvoorbeeld te (race)fietsen, mountainbiken, paardrijden en te wandelen. En uiteindelijk maar 10 minuten verder fietsen naar het centrum dan vanaf onze huidige woning!

Na even de tijd genomen te hebben om alles op een rij te zetten zijn we ervoor gegaan. We zijn de eerste die tekenen voor een vrije kavel en inmiddels hebben we ons droomhuis uitgezocht. Het is nu wachten op de bouwvergunning en dan hopen we dat in april 2014 de eerste paal de grond in kan.

nieuwe woonschat lelystad

Onze eigen woning was binnen een week verkocht!

Inmiddels is onze huidige koopwoning in Lelystad waar we 18 jaar met veel plezier gewoond hebben met behulp van de unieke verkoopservice binnen 1 week verkocht! Nog even geduld en dan hopen we in het voorjaar van 2015 in onze nieuwe woning op Buitenhof te wonen.

Fam. Roose

Bouwkavel 261


de beslissing is snel genomen. wij gaan voor dit huis!

Wij zijn al wat langer op zoek naar een vrijstaand huis, met een ruime woonkamer. Liefst aan het water, maar wel betaalbaar. Dat konden we niet vinden, dus we hadden ons al verzoend met ons lot om in Almere te blijven wonen. Maar daar is ineens de folder met een aanbod dat te mooi lijkt om waar te zijn. Een vrijstaand huis in Buitenhof Lelystad met keuken, badkamer, vloerverwarming, zonnepanelen, veel ruimte en volop mogelijkheden om te ontspannen (parken, zwembad, golfbaan) in de buurt. En dat allemaal voor een betaalbare prijs! Dat lijkt ons droomhuis, daar moet wel een adder onder het gras zitten.

Onze wensenlijst is groot, maar op de website ontdekken we dat er veel keuzemogelijkheden zijn. We leven met name op de begane grond, dus er moet een ruime woonkamer zijn aan de tuinzijde. Het liefst ook met een werkkamer aan de tuinzijde. Selecterend uit de mogelijkheden komen we uit op woningtype 8, sfeer F. Maar is daar dan die adder? De woonkamer is relatief bescheiden, die zien we graat wat groter door middel van een uitbouw. Tijdens de open dag zijn we in gesprek gekomen met makelaar Danny Kam en werden we eigenlijk alleen maar enthousiaster. De uitbouw is volgens Danny niet mogelijk, maar hij gaat het voorleggen aan de projectontwikkelaar Arcus Zuid. beslissing snel genomen Die reageert verbaasd. ‘Hoezo niet mogelijk? Natuurlijk is een uitbouw van de woning mogelijk, maar daar wordt wel een meerprijs voor berekend.’ Dat was even slikken voor ons, maar ook de meerprijs valt mee. De beslissing is dan ook snel genomen. ‘Wij gaan voor dit huis!’ De projectontwikkelaar en de architect hebben uitstekend met ons meegedacht om de raampartij aan de tuinzijde in harmonie te brengen met de openslaande tuindeuren, waardoor de omgevingsvergunning kon worden aangevraagd. Laat nu de bouw maar beginnen. Wij zijn er klaar voor!

Familie de Jong

Kavel 9, woningtype 8, sfeer F


Beleef de dag van je leven in de Buitenhof!

Met het zingen van deze tekst liepen we drie weken geleden over het terrein van de Buitenhof. ‘Onze kavel was uitgezocht. Het ging echt gebeuren.’ Sinds 1982 wonen we in Lelystad. We waren vorig jaar al eens op de fiets hier geweest, tijdens één van onze tochten door Flevoland. Toen was nog niet goed te zien hoe prachtig dit nieuwbouwproject ging worden.

onze zoektocht

Je vraagt je bovendien af: ‘is dit niet te ver van de stad?’ Tot je werkelijk op de fiets stapt (of in de auto) en merkt hoe snel je overal bent. ‘En ja, ik zal de winkels ”in mijn achtertuin” best wel missen, maar je krijgt er zoveel voor terug.’

Toen we de advertentie in de Flevopost zagen, ben ik bij de makelaar Kam en Bronotte naar binnen gestapt voor het informatiepakket en aan de praat geraakt met Danny Kam. Een bekende voor ons, want onze huidige woning hebben we ook via hem gekocht en onze vorige woning heeft hij voor ons verkocht. Zijn enthousiasme werkte aanstekelijk.

Onze zoektocht

We zochten een huis met een bad en slaapkamer op de begane grond. Als je dan bij Buitenhof ziet dat je droomhuis (een bungalow) twee maanden geleden aan het aanbod is toegevoegd, ben je meteen verliefd. Vanaf dat moment is het heel snel gegaan. Het prettige gesprek met Roy Kamerman van Arcus Zuid, het uitzoeken van de kavel en tot slot het type huis bepalen. Geweldig hoeveel keuze er is in de types, waardoor je hetzelfde huis in een totaal andere sfeer krijgt. Ook de aanpassingen die we wilden, alles is mogelijk. Grotere keuken, muur opschuiven. Een kast in plaats van een logeerkamer, raam eruit. Ander raam erbij in de keuken, niets is te gek. Een deur erbij in de garage (voor de fiets). Alles kan en de zeer snelle communicatie als je vragen hebt is fantastisch. Zelfs tijdens het laatste gesprek met Danny, bij het ondertekenen van de koop/aannemersovereenkomst, kon de woning nog gespiegeld werd om meer licht in de huiskamer te krijgen.

Nu is het wachten op de gemeente en hopen we eind oktober aanwezig te zjin bij het slaan van de eerste paal. Als we over het terrein lopen om de eerste foto’s van onze kavel te maken, hebben we het gevoel op een vakantiepark te lopen. Een heerlijk gevoel dat we graag vast willen houden.

Rick en Jolanda

Kavel 23 sfeer F

 

limburgers ontdekken buitenhof

Vanuit het Limburgse Venray met kloppend hart naar het polderlandschap van Lelystad. De weidsheid en natuur rondom Lelystad zijn een prima begin van onze ontdekkingstocht. Bij binnenkomst van het park zijn we aangenaam verrast. De kavels zijn groot en de verschillende woonstijlen en huisvormen die we in het informatiecentrum zien, wekken onze interesse nog meer. Rust en ruimte genoeg volgens onze mening.

Na de eerste kennismaking met het park en een prettig gesprek met makelaar Danny Kam van Kam en Bronotte Makelaars, werd ons enthousiasme steeds groter. Onze woonwensen warden doorgestuurd naar de ontwikkelaar Arcus Zuid en daar kwamen we in contact met Roy Kamerman. Hij heeft onze woonwensen bekeken, geëvalueerd en op tekening gezet. Niets was Roy te veel. Het huis dat wij in gedachten hadden, begon nu echt vorm te krijgen. Daarmee meldde de volgende fase zich aan: het tekenen van het voorlopige koopcontract voor kavel 12A.

limburgers ontdekken buitenhof

Wij zijn erg tevreden over de voortvarendheid waar alles mee is gegaan. Natuurlijk sprak het project ons al aan, maar met name de vele mogelijkheden en de manier waarop onze woonwensen zijn gerealiseerd, hebben ons over de streep getrokken. Ons idee om in 2015 richting Lelystad te vertrekken is bekroond met een mooi kavel en een huis naar onze wensen. Een plek waar we oud kunnen worden en een nieuwe fase van ons leven gaan doorbrengen.

Vanuit Limburg, een zuidelijke groet en tot in 2015!
Familie Koning

Kavel 12A, type 10A, sfeer B


buitenhof is anders dan andere projecten

Onze vorige koopwoning heeft ruim 2,5 jaar te koop gestaan. Na een lange periode zonder bezichtigingen

kwamen er serieuze kijkers. Deze hebben in december 2013 een bod gedaan en na een periode van onderhandeling was de kogel door de kerk, eindelijk verkocht!

Onze woning had zo lang te koop gestaan, dat we niet serieus meer na hadden gedacht over de volgende stap. Een nieuwe woning leek zo ver weg. Gaan we Lelystad verlaten of toch blijven? Uiteindelijk was de conclusie dat we in Lelystad wilden blijven wonen. Maar waar? Diverse bestaande woningen die we hebben bezocht, bleken toch niet helemaal naar onze smaak. Er moest te veel aan verbouwd worden waardoor de woningen niet de juiste prijs-kwaliteitsverhouding hadden.

Uiteindelijk zijn we ons gaan oriënteren op de nieuwbouw woningmarkt in Lelystad. ‘Veel te grootschalige projecten, de woningen en de kavels waren te klein en de ontvangen informatie was niet duidelijk.’ Tot we bij Buitenhof terecht kwamen. Je eigen woningtype in de gewenste sfeer en op de gewenste kavel kiezen, sprak ons enorm aan. Bovendien is Buitenhof gelegen op een rustige plek, omringd door groen en water met een heel ruim opgezette verkaveling en een duidelijke fasering. De locatie is prima gelegen ten opzichte van het centrum nabijgelegen voorzieningen.

buitenhof is anders

Inmiddels is de gewenste woning en kavel gekozen en hebben wij ook een keuze gemaakt uit de diverse optie en meer- en minderwerken. De overeenkomsten zijn getekend en er kan uitgekeken worden naar de start van de bouw. Wij kunnen niet wachten tot de eerste paal de grond in gaat en zien uit naar de oplevering waarmee wij als één van de eerste bewoners van de nieuwe fase kunnen gaan wonen in deze mooie nieuwbouwontwikkeling Buitenhof Lelystad.

Groeten uit het mooie Buitenhof

Dhr. Fransman en Mevr. Hajenius

Kavel 20A, woningtype 10A, sfeer B


de weg naar ons droomhuis op buitenhof

Al in een vroeg stadium werd onze aandacht getrokken door het project Buitenhof. Dankzij de verkoopbrochure waren we in één slag verliefd en een bezoek aan de locatie bevestigde onze hooggespannen verwachtingen des te meer. Buitenhof biedt een schitterende locatie met volop groen, een gunstige ligging van de tuinen, scherpe prijzen, ruime kavels en tal van optiemogelijkheden.

We zijn positief verrast over alle mogelijkheden die er zijn om je woning helemaal te personaliseren. Denk aan een uitbouw, het verplaatsen van binnenmuren, het vergroten van de badkamer en de positionering van de garage. Eigenlijk is geen wens te gek en de meerprijzen zijn heel erg schappelijk! Zowel de makelaar als de ontwikkelaar hebben ons uitstekend bijgestaan tijdens het verkoopproces.

Schitterende woonomgeving
Niet alleen de enorme keuze aan riante woningen maakt dit project uniek, ook de gehele opzet van de openbare ruimte is goed doordacht. Zoveel groen en ruimte zijn wij op nog geen enkel ander project tegengekomen. Wij hebben een ongelofelijk diepe kavel grenzend aan het water met uitzicht op een bosrijke omgeving. Ook de vele voorzieningen voor jong en oud zijn ideaal. Zo hoef je al bijna de deur niet meer uit om je kinderen naar zwemles te brengen. In het centrale gebouw van Buitenhof zit namelijk een zwemvereniging.

droomhuis buitenhof

Alles is in het werk gesteld om Buitenhof tot een prachtplek te maken om te wonen en te recreëren.

Wij zijn overtuigd van Buitenhof, jij ook?

Familie Griebling

Kavel 4A, woningtype 10A, sfeer B

Privacy Statement - Copyright © Buitenhof 2023 - Website powered by Diaz IT