stad en natuur in lelystad

Lelystad, de hoofdstad van Flevoland, … daar wil je wonen! Niet alleen omdat je hier Buitenhof Lelystad vindt, maar ook omdat deze stad zoveel meer te bieden heeft. Van rustgevende natuurgebieden tot een levendige fashion outlet. Wandelen, fietsen, winkelen… in Lelystad is alles mogelijk.

De veelzijdigheid van Lelystad gaat verder. Winkelen in het centrum van Lelystad, of juist naar fashion outlet Bataviastad? Op de Bataviawerf worden schepen uit de Gouden Eeuw gereconstrueerd. In het Agora Theater kun je de dag afsluiten met een goede theatervoorstelling of een bioscoopbezoek. En dichtbij Buitenhof Lelystad vind je vele andere voorzieningen zoals (basis)scholen, sportfaciliteiten en winkels voor de dagelijkse boodschappen. Met de auto is alles binnen handbereik, maar ook met de fiets is alles goed en veilig bereikbaar.

bereikbaarheid

Wil je de grenzen verleggen? Via de A6 zijn steden als Amsterdam, Utrecht en Zwolle binnen drie kwartier te bereiken. Binnen 10 minuten bereik je zelfs al de afslag naar de A6. Liever met de trein? Vanaf station Lelystad reis je met de trein eenvoudig naar o.a. Almere, Amsterdam Centraal en Schiphol. Via de nieuwe Hanzelijn zijn tevens Hilversum en Zwolle goed bereikbaar.

Klik hier om ook de promotiefilm van Buitenhof en Lelystad te bekijken en maak kennis met deze stad.


 

Privacy Statement - Copyright © Buitenhof 2024 - Website powered by Diaz IT