nieuws over buitenhof

nieuws over buitenhof

nieuws over buitenhof

nieuws over buitenhof

16-03-2020

Geen open dag op zondag 5 april 2020

Vanwege de corona-crisis gaat de open dag op zondag 5 april 2020 niet door in het infocenter op Buitenhof. Het infocenter is tot 6 april 2020 gesloten. Na deze datum volgen er nieuwe data voor de open dagen. 

Heeft u vragen over wonen op Buitenhof? Bel gerust onze makelaars:

Kam&Bronotte Makelaars
Tel: 0320 411 211
E-mail: info@marktmakelaar.nl

Van der Linden
Tel: 0320-241774
E-mail: info.lelystad@vanderlinden.nl


30-10-2019

Nu in verkoop: Klaverweide 2

De verkoop van de kavels op Klaverweide 2 is gestart. Alle informatie over deze nieuwe kavels grenzend aan de Oostervaartzijde vind je nu op onze website. Kavels met een oppervlakte vanaf ca 500 m2 tot en met ruim 800 m2. Volop ruimte dus om jouw woondroom te realiseren binnen een prachtige parkachtige setting. 

Op deze ruime kavels worden vrijstaande woningen aangeboden vanaf € 409.000 v.o.n. Ook op deze kavels kun je kiezen uit diverse woningtypen. Zoals je van Buitenhof gewend bent, kies je zelf je favoriete plek, het woningtype dat je op deze kavel wilt realiseren en maak je deze samen met Bouwbedrijf Hof helemaal op maat op basis van jouw woonwensen. Heb je vragen? Neem dan contact op met één van onze projectmakelaars.


30-10-2019

Veel kan op Buitenhof – een bijzonder verzoek uitgelicht

Op Buitenhof Lelystad is veel, zo niet alles mogelijk. Naast de keuze uit veel verschillende woningtypen, kan je als koper met Bouwbedrijf Hof al je wensen bespreken. Zo heeft Bouwbedrijf Hof laatst de plattegronden van een woning aangepast zodat er een heuse bioscoopruimte gerealiseerd kan worden. Naast alle ‘normale’ ruimten van de woning uiteraard. Heb jij ook bijzondere woonwensen? Buitenhof maakt ze waar!


09-08-2019

225ste woning verkocht

Op woensdag 17 april 2019 bereikte Buitenhof Lelystad een nieuwe mijlpaal met de verkoop van de 225ste woning. Het was dubbel feest, omdat de kopers van de 225ste woning, ook de 50ste kopers van Bouwbedrijf Hof bleken te zijn. Met deze mijlpaal heeft Buitenhof Lelystad al de helft van het totaal aantal woningen verkocht. Dat betekent ook dat er nog 225 woningen en appartementen verkocht gaan worden. Bekijk het huidige aanbod op http://www.buitenhof-lelystad.nl/kavels


24-12-2018

Twee-onder-één-kapwoning is terug

Op veler verzoek is de afgelopen maanden samen met Bouwbedrijf Hof hard gewerkt aan een nieuwe twee-onder-één-kapwoning die gerealiseerd kan worden op Buitenhof. De nieuwe woning type Dunn, kan voorlopig alleen worden gekozen op enkele kavels binnen Hagenduin 2. Klik hier voor meer informatie over dit nieuwe woningtype Dunn


24-12-2018

Nieuwe kavels

Buitenhof wordt uitgebreid met 16 nieuwe kavels in de straat Klaverweide. De kavels variëren in grootte tussen de 531m² en 759m² en grenzen aan de bosrand van de Oostervaart of het park van Buitenhof. Ook op deze kavels kan je zelf een woning laten bouwen of kiezen voor een projectmatige woning van Buitenhof. De verkoopprijs van een projectmatige woning begint vanaf € 395.500,-- v.o.n. (type Wise) en de prijs van een bouwkavel start vanaf € 186.000,-- v.o.n. Klik hier voor meer informatie


09-10-2018

Bouwbedrijf Hof bouwt door op Buitenhof

Eind september is Bouwbedrijf Hof gestart met de bouw van de eerste 5 woningen en de start bouw van de volgende serie woningen wordt medio november al verwacht. Bouwbedrijf Hof start direct met de werkvoorbereiding van jouw woning. Je hoeft dus niet lang te wachten voordat ook jouw nieuwe woning op Buitenhof wordt gerealiseerd.


09-10-2018

Verkoop kavels Vennendal verloopt voorspoedig!

Momenteel zijn er 6 kavels verkocht en alle andere kavels zijn ‘onder optie’. Wil je ook wonen op Buitenhof? Niet getreurd. In de andere deelgebieden van Buitenhof zijn nog kavels beschikbaar. Klik hier voor het actuele aanbod.


29-06-2018

Buitenhof vanaf nu gasloos

Gasloos bouwen is een veelbesproken onderwerp in de politiek en media. Ook op Buitenhof denken we aan de toekomst. Alle Buitenhofwoningen van de types 14, 15, 16 en 17 die we vanaf nu aanbieden zijn gasloos.

Deze woningen worden verwarmd door een warmtepompsysteem dat de noodzakelijke warmte in huis uit de buitenlucht haalt. Dit systeem is aangesloten op de vloerverwarming, die op de begane grond en de eerste verdieping van de woning is toegepast. Daarnaast zorgen we voor de noodzakelijke bouwkundige en installatietechnische voorzieningen om dit systeem zo efficiënt mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan meer zonnepanelen, een geïsoleerde garage, mooie geïsoleerde houten garagedeuren en een verwarmingssysteem, waarmee het mogelijk is om de temperatuur op de eerste verdieping in iedere ruimte separaat te regelen. Optioneel kun je kiezen voor het plaatsen van extra zonnepanelen op het dak om je jaarlijkse energiekosten nog meer te beperken.


26-06-2018

Privacyverklaring aangepast

Zoals u inmiddels weet is de nieuwe privacywetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), in werking getreden. Vanwege deze nieuwe wet hebben wij onze privacyverklaring aangepast. Hierin wordt onder andere aangegeven welke persoonsgegevens wij verzamelen en met welke doeleinden. U kunt onze privacyverklaring hier lezen.


18-04-2018

9 nieuwe woningtypes

Het woningaanbod op Buitenhof is vernieuwd! Je hebt nu keuze uit 9 nieuwe vrijstaande woningtypes op zeer ruime kavels in een groene en parkachtige omgeving.

Op een aantal kavels heeft een nieuwe partij, ontwikkelaar Blue Banner, op Buitenhof 5 van de in totaal 9 nieuwe woningen ontwikkeld. Met deze 5 woningen van de typen ‘Buitengewoon Wonen’, kun je vanuit de basiswoning je eigen droomwoning samenstellen. De overige 4 nieuwe types zijn in eigen beheer door Buitenhof ontwikkeld. Alle woningtypes maak je compleet met diverse opties, materialen, kleuren, sferen en standaard- en maatwerk uitbreidingen.

Klik hier om de actuele prijslijst te bekijken.

Buitenhof geeft aandacht aan jouw individuele woonwensen. Dit alles tegen een betaalbare en concurrerende prijs en een hoogwaardige bouwkwaliteit. De woningen worden na verkoop gebouwd door Bouwbedrijf Hof.

Bekijk de nieuwe woningtypes op www.buitenhof-lelystad.nl voor alle informatie of bezoek een van de informatiedagen.


13-09-2017

Nieuwe mijlpaal op Buitenhof Lelystad: 150ste koper is een feit

Buitenhof heeft haar 150ste koper mogen verwelkomen. De familie Roelofs heeft op dit nieuwe plan aan de rand van Lelystad hun droomwoning gevonden en de koop recentelijk bezegeld. Ter gelegenheid van deze mijlpaal hebben zij van Buitenhof Projectontwikkeling een waardebon ontvangen ter waarde van € 2.500,-, te besteden aan meerwerk in hun nieuwe woning.

De nieuwe bewoners hebben gekozen voor een ruime vrijstaande Buitenhof-villa van het type 9, met uitzicht op het park. Met keuze uit verschillende type woningen met uiteenlopende uitstralingen, kunnen Buitenhofwoningen helemaal worden aangepast aan de woonwensen van de kopers. Zo ontstaat er een gevarieerd straatbeeld op het plan. De woningen worden standaard opgeleverd met een complete keuken, luxe sanitair, vloerverwarming op de begane grond en zonnepanelen. Op Buitenhof woont u centraal en heeft u alle dagelijkse voorzieningen in de buurt. Binnen no-time bent u in het centrum van Lelystad. Daarnaast is er een directe busverbinding met het centrum en het station Lelystad. Via de, binnenkort verlichte, fietsroute van en naar het centrum is de wijk ook per fiets snel en veilig te bereiken.

Ook wonen op Buitenhof?
Bent u nieuwsgierig naar waar u uw droomhuis kunt realiseren op Buitenhof? Kom langs in het Informatiecentrum en laat u informeren over wat Buitenhof u te bieden heeft. Elke eerste en derde zondag van de maand bent u tussen 13.00 en 16.00 uur welkom in het Informatiecentrum, Kraaienhof 2 in Lelystad. 


13-09-2017

Waar Amsterdam worstelt, komt Lelystad boven

Door de overspannen woningmarkt in de Randstad zoeken veel mensen hun toevlucht tot Lelystad. "Voor de prijs van een appartement in Amsterdam, heb je bij ons een woning met alles erop en eraan.'' 

Zo'n dertig woningen per maand verkopen ze tegenwoordig bij makelaardij Kam & Bronotte in Lelystad. Dat is ongekend. "Vandaag heb ik bezichtigingen gehad met mensen uit Vleuten en Zaandam'', zegt Ad Bronotte. "Uit de hele Randstad komen ze naar Lelystad.'' Zelfs investeerders kloppen bij hem aan. "Laatst kocht een Amsterdammer hier twee woningen. In zijn stad is dat bijna niet meer mogelijk.'' 

Tekort
Waar Amsterdam worstelt, komt Lelystad boven. Uit cijfers van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) blijkt dat er afgelopen jaar 48 procent meer woningtransacties hebben plaatsgevonden. Nergens lag dit percentage hoger. Na jaren van matige groei, vooral door natuurlijke aanwas, is de stad plotseling razend populair. Vooral mensen uit Amsterdam en de rest van de Randstad strijken neer in de polder. Het gevolg van prijzen die de pan uit rijzen en een tekort aan woningen. Problemen die Lelystad niet kent. Nog niet althans. "Voor de prijs van een appartement in Amsterdam, heb je bij ons een woning met alles erop en eraan'', zegt Danny Kam, zakelijk partner van Bronotte. "Wij hebben een project in De Buitenhof (een luxe nieuwbouwwijk aan de oostkant van de stad) en mensen uit Amsterdam zijn verbaasd dat ze daar een optie kunnen nemen. Dat zijn ze niet gewend. Ja, ook daar gaat het snel.'' 

Bron: De Stentor, 14-07-2017


08-05-2018

Iets voor jou? 2-onder-1-kapwoning aan het park

Op Buitenhof-deelplan Groenendaal is een riante 2-onder-1-kapwoning te koop met uitzicht op het park. Deze 2-onder-1-kap met 3 slaapkamers en grote zolder biedt ruimte voor het hele gezin. Eind dit jaar start de bouw.  

De woning bevindt zich op kavel 44 in deelplan Groenendaal en is een Buitenhofwoning type 10 in sfeer A. De rechterhelft (10B) is momenteel nog te koop. Deze woning wordt inclusief verlengde garage gebouwd, waarbij de garage bij de woonruimte wordt betrokken.

Bekijk hier alle actuele informatie over kavel 44B.

Kenmerken

 • 3 Slaapkamers
 • Ouderslaapkamer ca. 14 m2
 • Woonkamer ca. 34 m2
 • Keuken met eetkamer ca. 19 m2
 • Berging ca. 12 m2
 • Zolder ca. 22 m2 of 36 m2 (vanaf hoogte 1.50 meter)
 • Openslaande tuindeuren in woonkamer
 • Ruime overloop met toegang tot zolder via vaste trap
 • Badkamer met ligbad

Wist je dat de woning standaard wordt opgeleverd met een complete keuken, luxe sanitair, vloerverwarming op de begane grond en zonnepanelen.

Verkoopprijs
De verkoopprijs van deze woning is € 345.000,- VON.

Alvast binnenkijken!
Nieuwsgierig hoe Buitenhofwoning type 10 er van binnen uitziet? Klik hier om virtueel alvast een kijkje te nemen! (Let op: dit is een voorbeeldwoning, niet de exacte woning op kavel 44.)

Meer informatie
Wordt dit jullie nieuwe woning? Neem voor meer informatie contact op met onze makelaars. Klik hier voor de contactgegevens.


13-02-2018

Volgend jaar zomer wonen in je vrijstaande villa aan het water

Zoek je een vrijstaande villa aan het water? Op Buitenhof-deelplan Groenendaal is nu een prachtige woning te koop met alle ruimte om je woongeluk te vinden. Binnenkort wordt gestart met de bouw en naar verwachting wordt het in de zomer van 2018 opgeleverd. Dus je kunt hier al volgend jaar zomer wonen!

De woning bevindt zich op kavel 53 in deelplan Groenendaal, met een perceeloppervlakte van 934 m2. Het is een Buitenhofwoning type 7 in sfeer B, met een zee van ruimte voor het hele gezin. De woning wordt standaard opgeleverd met een complete keuken, luxe sanitair, vloerverwarming op de begane grond en zonnepanelen.

Kenmerken

 • 4 Slaapkamers
 • Ouderslaapkamer met inloopkast ca. 25 m2
 • Woonkamer met eetkamer ca. 49 m2
 • Keuken ca. 20 m2
 • Garage ca. 14 m2
 • Bergzolder ca. 22 m2 (vanaf hoogte 1.50 meter)
 • Ruime entree met separaat toilet
 • Openslaande tuindeuren in woonkamer
 • Ruime overloop met berging en toegang tot zolder
 • Badkamer met ligbad en douche
 • Separaat toilet op 1e verdieping

Opties
De woning wordt gebouwd met de volgende meerwerkopties:

 • Optie eetkeuken
 • Dichtgezette V-naden in het plafond op de begane grond
 • Vaste trap naar zolder
 • 1 dakvenster op zolder
 • 2 extra heipalen voor een eventuele terrasoverkapping

Bekijk hier de technische plattegrond.

Verkoopprijs
De verkoopprijs van deze woning is € 474.500 VON.

Meer informatie
Wordt dit jullie nieuwe woning? Neem voor meer informatie contact op met onze makelaars. Klik hier voor de contactgegevens.

 


06-07-2017

Bekijk Buitenhof vanuit de lucht

Ben je nieuwsgierig naar hoe Buitenhof vanuit de lucht er uitziet? Check deze mooie luchtfoto's!


24-04-2017

Kom naar de Wooninformatiedag op 7 mei

Zondag 7 mei 2017 is er weer een nieuwe Wooninformatiedag van Buitenhof! Koop nu je kunt al in de zomer van 2018 op Buitenhof wonen!*

Reserveer je favoriete plekje op Buitenhof tijdens de Wooninformatiedag op zondag 7 mei. Tussen 12.00 en 16.00 uur ben je welkom in het Informatiecentrum, Kraaienhof 2 in Lelystad.

Onze makelaars informeren je graag over de woonmogelijkheden op Buitenhof en denken met je mee over hoe jij hier jouw droomwoning kunt realiseren.

* vraag naar de voorwaarden.


07-02-2017

Vele plekjes gereserveerd

Wij kijken terug op een succesvolle Wooninfodag. Afgelopen zondag 5 februari was het een drukte van je welste. Vele geïnteresseerden lieten zich informeren over de nieuwe kavels van Hagenduin. Kavels waarop je zelf een huis kunt bouwen of kan kiezen voor een Buitenhof-woning met alle voordelen van dien. Ook heeft een groot aantal aanwezigen alvast hun mooiste plekje gereserveerd.


13-02-2018

Eerste rit nieuwe buurtbus is een feit

Vanmorgen is de buurtbus al twee keer op Buitenhof gestopt. Er zijn genoeg vrijwilligers gevonden en daarom zal vanaf vandaag de buurtbus rijden van en naar Buitenhof!

Daarmee hebben deze wijken in Lelystad ook een openbaar vervoer verbinding. De eerste chauffeur is Pieter Cassé, hij is ook de initiatiefnemer van deze bus. Er is een buurtbusvereniging opgericht door de bewoners uit de desbetreffende wijken in samenwerking met vervoerder Arriva.

De eerste rit is twee weken later dan gepland. De OV-apparaten aan boord waren nog niet klaar. Dinsdag worden nog bordjes geplaatst waarop de halteplaatsen komen te staan, maar de buurtbus mag je overal in de wijk aanhouden.
Bron: www.omroepflevoland.nl/nieuws/143536/lelystad-eerste-rit-nieuwe-buurtbus-is-een-feit 

 


02-01-2017

Buurtbus Lelystad start op 16 januari 2017

Met ingang van maandag 16 januari gaat er een buurtbus rijden op lijn 9 in Lelystad. Lijn 9 gaat langs de wijken Parkhaven, Golfpark, Golfresort, Jagersveld en Buitenhof en sluit aan op de treinen en bussen op het station in Lelystad. Met deze nieuwe buurtbus hebben deze wijken vanaf 16 januari ook een OV-verbinding.

De buurtbus rijdt van maandag tot en met zaterdag 1x per anderhalf uur. Op het station in Lelystad hebben reizigers overstapmogelijkheden op de trein en de bussen van Arriva en Connexxion. Reizigers kunnen in de buurtbus ook gewoon reizen met de OV-chipkaart of een kaartje kopen bij de buschauffeur. Voor meer informatie over de dienstregeling van lijn 9 kan men arriva.nl/flevoland raadplegen.

De buurtbusvereniging is opgericht door de bewoners uit de desbetreffende wijken en heeft inmiddels vrijwilligers uit heel Lelystad. Er kunnen zicht nog steeds vrijwilligers aanmelden om deze buurtbus voor acht personen te besturen. Inschrijven kan via www.buurtbuslelystad.nl.


22-12-2016

Infocentrum zondag 1 januari gesloten

Ook in 2017 is het informatiecentrum Buitenhof op de 1ste en 3de zondag geopend tussen 13.00 en 16.00 uur. Je kan dan terecht met al je vragen over Buitenhof of gewoon alle woonmogelijkheden ontdekken.

Echter op de allereerste zondag van het jaar, zondag 1 januari, blijft het Informatiecentrum gesloten! Kan je niet op zondag, maak dan een afspraak met de parkmanager of één van de makelaars. Graag tot in het nieuwe jaar!


16-11-2016

Lelystad heeft iets te bieden in de Metropoolregio Amsterdam

"De druk op de Amsterdamse woningmarkt werkt als een olievlek: in de enorme vraag naar woningen kan Lelystad een oplossing bieden voor met name gezinnen. Tel daarbij op dat je als Lelystedeling met de trein sneller in het centrum van de hoofdstad bent dan menig Amsterdammer die de metro of bus moet nemen en de kans is niet moeilijk te herkennen." Dit blijkt uit onderzoek van Iris van Donselaar, onderzoekster bij Fakton.

De sterkste kanten van Lelystad liggen in de buitenring met ruimte, rust, groen en water. De buitenwijken van Lelystad bieden woonmilieus die uniek zijn in de Metropoolregio Amsterdam. Dat is het visitekaartje van de stad. Van daaruit kan je naar binnen werken. Lees hier het hele artikel.

Bron: Vastgoedjournaal 


05-10-2016

Vrijwilligers gezocht voor Buurtbus Lelystad

De Buurtbusvereniging Lelystad wil vanaf januari 2017 een buurtbus, bestuurd door vrijwilligers, in Lelystad laten rijden. Voor de buurtbus worden vrijwilligers gezocht om de 8-persoonsbus te rijden. Iedereen tussen de 21 en 75 jaar met een geldig rijbewijs B, die sociaal is ingesteld en medisch in goede conditie is, wordt van harte uitgenodigd voor de informatieavond op 13 oktober 2016 om 19.00 uur in het stadhuis.

De informatieavond wordt georganiseerd door de Buurtbusvereniging Lelystad, Arriva en de gemeente Lelystad. Er zal uitleg gegeven worden over het plan en er zullen vragen beantwoord worden.

Om de dienstregeling uit te kunnen voeren, zijn veertig vrijwilligers nodig. Een vrijwilliger rijdt dan één keer in de twee weken een blok van drie à vier uur. De chauffeur vrijwilligers krijgen een rijvaardigheidstest en een opleiding van vervoerder Arriva.

Aanmelden?
Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via de website www.buurtbuslelystad.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met Marc Luza: 0320 26 00 04.

Route
De buurtbus gaat rijden langs Parkhaven, Houtribhoogte, Golfpark, Golfresort, Jagersveld, Station, Oostrandpark en Buitenhof. Deze wijken zijn op dit moment niet ontsloten met openbaar vervoer. Bij voldoende vrijwilligers gaat de buurtbus rijden van maandag tot en met zaterdag met een frequentie van één keer in het uur.


30-09-2016

Start volgende cluster

De bouw van het volgende cluster (12 woningen) start in november 2016. Vanwege de grote en groeiende belangstelling voor de woningen op Buitenhof volgt een volgend bouwcluster waarschijnlijk al snel. Wil je dat jouw woning ook begin 2017 gebouwd gaat worden? Informeer dan snel bij de makelaars.


13-02-2018

Kom naar de Wooninformatiedag!

Zondag 10 juli is het zover! Een nieuwe Wooninformatiedag van Buitenhof! Wanneer je nu een woning koopt van Buitenhof, zal de bouw dit jaar nog starten en kan je er in 2017 al in wonen. Kom langs 20 juli vanaf 12.00 uur in het Infocentrum van Buitenhof: Kraaienhof 2 in Lelystad.

Ben je geïnteresseerd in een woning op Buitenhof, maar heb je gewacht om je huidige woning in de verkoop te zetten? Dit is je kans: verkoop nu gratis* je huidige woning! Klik hier voor informatie.

Zien we je zondag 10 juli?


17-05-2016

Gratis verkoopservice!

Inspelend op de huidige woningmarkt heeft Buitenhof een unieke Verkoopservice-actie ontwikkeld. Deze service maakt het mogelijk om geheel zonder risico je eigen woning in de verkoop te zetten. 

Ben je geïnteresseerd in een woning op Buitenhof, maar heb je altijd gewacht om je huidige woning in de verkoop te zetten? Dit is je kans: verkoop nu je huidige woning! Lees hier de voorwaarden!


02-05-2016

Voordelen van nieuwbouw

Nieuwbouw heeft talrijke voordelen: een nieuwbouwhuis is onderhoudsarm, comfortabel, energiezuinig, duurzaam, op maat en veilig.

Jouw woonomgeving wordt ingericht volgens de modernste inzichten op het gebied van leefbaarheid. Denk bijvoorbeeld aan parken, openbaar groen, speelplekken, scholen, winkels en voldoende parkeervoorzieningen. 

We hebben de voordelen van nieuwbouw voor jou op een rijtje gezet. Bekijk ze hier!


20-06-2016

Kom naar de Wooninformatiedag 20 maart!

Kom langs op de Wooninformatiedag van Buitenhof zondag 20 maart en laat je uitgebreid informeren over de mogelijkheden. Groter, luxer en completer... Wonen tegen lagere woonlasten is mogelijk op Buitenhof!

Laat jouw woonlasten vergelijken op de Wooninformatiedag 20 maart van 12.00 - 16.00 uur in het Infocentrum, Kraaienhof 2 in Lelystad. Wonen op Buitenhof is goedkoper, mede door: 

 • Een woning die compleet en betaalbaar is
 • Lage hypotheekrente
 • Oversluitsmogelijkheden
 • Goede isolatie
 • Energiezuinig (mede door zonnepanelen)

Speciaal voor bezoekers van de Wooninformatiedag een mooie actie: Buitenhof vergoedt de makelaarskosten van de verkoop van jouw bestaande woning!*
Zien we je 20 maart?
*Vraag naar de voorwaarden 


25-01-2016

Een zeer goed begin van 2016 op Buitenhof

Met meer dan 20 bezoekers, veel serieuze belangstelling en 3 nieuwe opties op de projectmatige woningen. Daarnaast was er veel interesse voor de nieuwe woningtypen. Afgelopen zondag was de eerste Wooninformatiedag van 2016 een groot succes!

Een goed begin van 2016, zeker nu de eerste straat bijna geheel is gevuld en er meer en meer belangstelling wordt getoond in de tweede straat. Ben je ook geïnteresseerd in de mogelijkheden die het wonen op Buitenhof nog completer en mooier maken? Klik dan hier voor de woningtypen of hier voor het actuele aanbod.


17-12-2015

Buitenhof blijft vernieuwen!

Er zijn recentelijk weer twee nieuwe woningtypes aan het aanbod toegevoegd. Deze twee-onder-een kap-woningen bieden nog meer ruimte dan de oorspronkelijke twee-onder-een-kapwoning en worden uiteraard voorzien van alle luxe en gemakken die je gewend bent op Buitenhof. Daarnaast biedt Buitenhof inmiddels ook bij alle woningen de mogelijkheid om een slaapprogramma op de begane grond te creëren.

Niet alleen in het woningaanbod blijft Buitenhof vernieuwen. Het plan krijgt steeds meer vorm dankzij de voortvarende bouw. Het tweede bouwcluster ‘Haverlij’ is in volle gang en zal begin volgend jaar opgeleverd worden.  Begin 2016 starten we ook met de bouw van het 3e cluster, zodat eind 2016 de meeste kavels op Haverlij opgeleverd zijn. Daarna kunnen we starten met het woonrijp maken van deze straat. Daarmee krijgt deze straat haar definitieve uitstraling en is het eerste deelgebied van Buitenhof in 2016 dan ook echt af.

Maar Buitenhof bouwt nog verder door! Momenteel wordt het groengebied, grenzend aan de eerste straat, aangelegd. En de onlangs aangelegde speeltuin wordt in 2016 nog verder uitgebreid. Hiermee krijgt de parkachtige omgeving van Buitenhof steeds meer vorm. Ook op sportief gebied besteedt Buitenhof aandacht. Begin 2016 gaan we ook starten met de realisatie van een multifunctioneel sportveld waarop onder andere voetbal, basketbal en tennis gespeeld kan worden. Benieuwd naar alle werkzaamheden en de voortgang?

Kom langs op zondag 24 januari en ervaar Buitenhof!


01-09-2015

Buitenhof bouwt door!!

Op Buitenhof is de bouw van de 2e bouwcluster op Haverlij inmiddels in volle gang. De kopers van deze woningen zullen begin volgend jaar hun intrek op Buitenhof nemen.

Ook de start van de 3e bouwcluster in deze straat zit er aan te komen, hierdoor krijgt de straat steeds meer zijn definitieve vorm. Wil je dat jouw droomwoning ook dit jaar nog gebouwd gaat worden? Informeer dan snel naar de mogelijkheden.

Maar er staat nog veel meer op de planning! Naast de bouw van de woningen zijn we ook druk bezig met werkzaamheden die het uiteindelijke beeld van Buitenhof gaan bepalen, want prettig wonen begint al bij je woonomgeving. Op Buitenhof doen we er dan ook alles aan om het woongenot te vergroten. Maar wat houden die werkzaamheden in?

 • Het ingeplande groengebied tussen Haverlij en Groenendal (2e fase die onlangs in verkoop is gegaan - kijk voor meer informatie hier) zal nog dit jaar en begin volgend jaar worden ingericht in de definitieve vorm. Met deze werkzaamheden wordt het toekomstige Buitenhof park verder uitgebreid.
 • De onlangs opgeleverde speeltuin naast het centrumgebouw was vooral gericht op de jongste Buitenhof bewoners. Nog dit jaar en begin volgend jaar wordt er gestart met de realisatie van een multifunctioneel sportveld waarop onder andere voetbal, basketbal en tennis tot de mogelijkheden behoren.
 • Onlangs zijn wij vanwege het succes op Haverlij ook in de verkoop gegaan in de volgende straat Groenendal. Deze straat zal dit jaar nog bouwrijp gemaakt worden, waarna ook hier de bouw van de eerste woning zal starten. Dan is pas echt goed te zien hoever de woningen uit elkaar liggen! Naast het bouwrijp maken van deze straat wordt ook de waterpartij inclusief het bijbehorende eiland, grenzend aan deze straat geprofileerd conform de uiteindelijke situatie.
 • Op korte termijn zal ook onze nieuwste partner op Buitenhof starten met de bouw van de eerste modelwoning op Roderveld (kijk hier voor meer informatie). Brummelhuis zal hier een prachtige vrijstaande woning gaan realiseren. Voorafgaand aan deze start bouw zal ook deze straat verder bouwrijp gemaakt worden.
 • Het bestaande geluidsscherm zal verder verlengd gaan worden om eventuele hinder vanaf de snelweg tot een minimum te beperken.
 • In overleg met de gemeente Lelystad wordt op korte termijn gestart met de aanleg van tijdelijke verlichting in deelplan Haverlij en Roderveld

Voor eind 2016 staan er nog meer activiteiten op de planning. Zo zijn de meeste kavels op Haverlij dan opgeleverd en kunnen we starten met het geheel woonrijp maken van dit gebied. Daarmee zal de straat haar definitieve uitstraling krijgen waarmee het eerste deelgebied van Buitenhof 2016 dan ook echt af is.

Wil je meer informatie over Buitenhof? Neem dan contact op met de makelaar.


01-08-2015

Buitenhof op TV in RTL Woontips

Buitenhof komt op televisie! Afgelopen maand hebben er opnames plaatsgevonden voor het televisieprogramma RTL Woontips. In dit programma worden alle laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen belicht. Wil je de woontips van Buitenhof zien? Houd dan onderstaand schema in de gaten.

Item 1 - WoonTips

Zaterdag 1 augustus om 16.00 uur op RTL4
Maandag 10 augustus om 13.30 uur op RTL4 (herhaling)

Item 2 - WoonTips

Zaterdag 8 augustus om 16.00 uur op RTL4
Maandag 17 augustus om 13.30 uur op RTL4 (herhaling)

Item 3 - WoonTips

Zaterdag 15 augustus om 16.00 uur op RTL4
Maandag 24 augustus om 13.30 uur op RTL4 (herhaling)

Item 4 - WoonTips

Zaterdag 22 augustus om 16.00 uur op RTL4
Maandag 31 augustus om 13.30 uur op RTL4 (herhaling)


30-07-2015

Bekijk de 3D scan van woningtype 10a

Benieuwd hoe de woningen van Buitenhof er uit zien? Familie Griebling nodigt je graag uit om een kijkje te nemen in hun woning (type 10A). Dat kan gewoon van achter de computer.

Klik hier om de 3D opname te bekijken en door de woning te lopen. De 3D opname werkt het beste in Firefox of Google Chrome.


20-07-2015

Een goed moment om een woning te kopen

Het vertrouwen in de woningmarkt komt weer terug! Dat komt onder andere door de historisch lage rente op dit moment. Dat merken we ook op Buitenhof!

Afgelopen periode hebben we weer enkele nieuwe kopers mogen feliciteren met hun nieuwe woning. Wil je ook een kavel op Buitenhof? Kom dan snel eens langs of kijk voor een kavel in de 2e fase. Hier is alles nog mogelijk! Ook de start bouw van het 3e bouwcluster komt in zicht. Reden genoeg om weer eens langs te komen op Buitenhof en te informeren naar de mogelijkheden.


15-07-2015

Een restschuld? Dat hoeft helemaal niet

Wil je graag verhuizen, maar ben je bang voor een restschuld? Niet nodig! Het hebben van een restschuld hoeft niet bezwaarlijk te zijn bij het kopen van een nieuwe woning. Afhankelijk van de situatie kun je een restschuld ook meefinancieren.
Heb je nu een hypotheek afgesloten met een hogere rente, betaal je hoge energiekosten en houd je bij verkoop een restschuld over? Het kan zijn dat je op Buitenhof zelfs met je restschuld lagere maandlasten overhoudt! Dit door zowel de lage rente als de lagere energielasten. Laat je snel informeren!


Privacy Statement - Copyright © Buitenhof 2023 - Website powered by Diaz IT